Αλεξάνδρου: “Άντρες σε εισαγωγικά” οι Μαυρίδης, Αναδιώτης, Χατζηιωάννου

alexandroy-682x384Μαλλιά κουβάρια θα γίνουν στο αποψινό επεισόδιο και οι δύο ομάδες του Nomads, Ωκεανοί και Φωτιά.

Από τη μία ο Μάνος Πίντζης «ξεσκεπάζει» όλη τη στρατηγική των συμπαικτών του και από την άλλη η κόντρα του Δημήτρη Αλεξάνδρου με την παρέα των τριών -Γιώργος Μαυρίδης, Νίκος Αναδιώτης, Λευτέρης Χατζηιωάννου- παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Nomads: Μπάχαλο η ομάδα των αθλητών! Για «μαχαιρώματα» και λυκοφιλίες κάνει λόγο ο Πίντζης

Ένα μήνυμα που φτάνει στην ομάδα της Φωτιάς λέει πως οι παίκτες θα πρέπει να βοηθήσουν στην κατασκευή μιας εισόδου στο χωριό. Ο Νίκος Αναδιώτης, με το που το ακούει, δηλώνει ξεκάθαρα: «Να φτιάξετε. Εγώ δεν μπορώ να έρθω, δεν προβλέπεται ιατρικώς». Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και ο Γιώργος Μαυρίδης με τον Λευτέρη Χατζηιωάννου.

Μιλώντας στην κάμερα, λίγο αργότερα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τους καρφώνει απροκάλυπτα, αναφέροντας: «Είναι λίγο λυπηρό. Θα μου πεις, έχεις φτάσει στην τελική ευθεία, έχεις αντέξει 9 εβδομάδες και βλέπεις άντρες σε εισαγωγικά που βγάζουν την ουρά τους απέξω σε οτιδήποτε σκληρό και αν συμβαίνει».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

 Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.