Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Οι καβγάδες που έμπλεκε και τα σχόλια των γυναικών

Μετά από τον επεισοδιακό χωρισμό του από τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δεν έχει επιτρέψει στη δημοσιότητα να… εισβάλλει στην προσωπική του ζωή.

 

Για πρώτη φορά, όμως, μιλάει για τη ζωή του εκτός υποκριτικής και αποκαλύπτει την τελευταία φορά που μπλέχτηκε σε καβγά αλλά και εκείνη που φλέρταρε με γυναίκα… Διαβάστε τι είπε…

Mπλέχτηκες σε καβγά;

«Γενικώς δεν μπλέκομαι σε καβγάδες. Τους αποφεύγω κι, όπως έλεγε η γιαγιά μου, «αν δεις φαΐ, κάτσε, αν δεις ξύλο, φύγε!». Πρέπει να πάω πίσω στα νεανικά μου χρόνια, όταν υπερασπίστηκα μια κοπέλα που της κολλούσαν άσχημα! Πέσανε κάτι «ψιλές», κάτι «χοντρές» αλλά στο τέλος όλα πήγαν καλά και ακούσαμε κι ένα «Ρε συ, υπάρχουν ακόμα ιππότες!».

Ποια ήταν η πιο πρόσφατη εμπειρία σου, όταν φλέρταρες μια γυναίκα;

«Πρόσφατα σε ένα μπαρ συνάντησα έναν φίλο που έφερε και μια φίλη του μαζί… Εκείνος έφυγε διακριτικά κάποια στιγμή (όχι, δεν ήταν συνοικέσιο) γιατί αισθάνθηκε τον ηλεκτρισμό στο χώρο. Δεν θυμάμαι τι μπορεί να της είπα (γενικά δεν πάω με έτοιμη ατζέντα), απλά όλα έγιναν σαν το κύμα που φτάνει στη στεριά… Γελούσαμε πολύ, δυνατά, έντονα, απρόσμενα!».Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.