Αλέσια Ντέμετζ κατά Αλέξη Παππά: Δεν θα μπω στο Bachelor για να τον διεκδικήσω

356

Alessia Demetz & Αλέξης Παππάς: Η… σχέση τους από το τηλέφωνο, η γνωριμία  και ο προγραμματισμένος γάμος

Το σίριαλ ανάμεσα στην Αλέσια Νέμετζ και τον Αλέξη Παππά συνεχίζεται… Τουλάχιστον από την όμορφη αρχιτέκτονα η οποία σε νέες δηλώσεις της στην εκπομπή «Ευτυχείτε» κατηγορεί τον Αλέξη Παππά ότι δεν πάλεψε για τη σχέση τους και πως δεν είναι ο άντρας που θα ήθελε να είναι δίπλα της.

«Όχι δεν χωρίσαμε επειδή ήθελα ανοιχτή σχέση. Πώς γίνεται να είσαι ερωτευμένος με κάποιον και να έχεις μια ανοιχτή σχέση; Συναντάω πολλούς ανθρώπους, έχω πολλή προσοχή από πολλούς και όταν είμαι σε σχέση, όταν αυτό το άτομο φοβάται και δεν νιώθει άνετα να είναι δίπλα μου, είναι πάρα πολύ. Οπότε θα ζηλεύει και θα μου λέει τι να κάνω και θα με κοντρολάρει και αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Χρειάζεται να με αγαπάει, δεν χρειάζεται να με κοντρολάρει.

Ο Αλέξης δεν πάλεψε για τη σχέση μας! Μηδέν! Νομίζω ότι έψαχνε για κάτι άλλο. Ο λόγος που χωρίσαμε ήταν η έλλειψη αυτοπεποίθησης. Δεν του αξίζει να μπω στο Bachelor να τον διεκδικήσω, σε καμιά περίπτωση. Λυπάμαι που δεν μου σηκώνει το τηλέφωνο και δεν είχε αυτοπεποίθηση», τόνισε η Αλέσια Ντέμετζ στην εκπομπή του Open.

Πηγή: Πρώτο Θέμα