Αλ Πατσίνο: Τον χαρακτήρισε ηλικιωμένο και τσιγκούνη και τον παράτησε η πρώην σύντροφός του

128

Μπορεί να έλαμψαν τα φλας των φωτογράφων στην κοινή τους εμφάνιση στην πρεμιέρα της ταινίας «The Irishman», όταν ο 79χρονος βετεράνος του Χόλιγουντ Αλ Πατσίνο περπάτησε στο κόκκινο χαλί με την 43χρονη σύντροφό του, Μέιταλ Ντοχάν.

Πολλοί είχαν σχολιάσει τη μεγάλη διαφορά ηλικίας, αλλά το ζευγάρι φαινόταν να απολαμβάνει τη δημοσιότητα και να μην δίνει καμία σημασία στα σχόλια των σκανδαλοθηρικών περιοδικών. Τελικά ο έρωτας του Αλ Πατσίνο με τη Μέιταλ Ντοχάν δεν στέριωσε.

Σε συνέντευξή της στους Times of Israel αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους δεν άντεξε άλλο κοντά στον Αλ Πατσίνο: «Είναι δύσκολο να είσαι με έναν τόσο ηλικιωμένο άνδρα, ακόμη κι αν είναι ο Αλ Πατσίνο. Η διαφορά ηλικίας είναι δύσκολη, ναι. Προσπάθησα να το αρνηθώ, αλλά πλέον είναι ήδη ένας ηλικιωμένος άνδρας, για να είμαι ειλικρινής. Έτσι, παρά την αγάπη μου, δεν άντεξε η σχέση μας. Μαλώσαμε πρόσφατα και τον χώρισα, αλλά φυσικά και τον αγαπάω και τον εκτιμώ, και χαίρομαι που ήμουν δίπλα του όταν με χρειάστηκε αλλά και το γεγονός ότι αποτέλεσα μέρος της κληρονομιάς του. Είναι μεγάλη τιμή για μένα,. Χαίρομαι που είχαμε αυτή την σχέση και ελπίζω να μείνουμε δύο καλοί φίλοι».