Αγνωστο βίντεο της Μέγκαν στην Ινδία- Στέλνει ισχυρό μήνυμα

Ο φιλανθρωπικός οργανισμός World Vision μοιράστηκε ένα αδημοσίευτο βίντεο με τη Μέγκαν Μαρκλ από το ταξίδι της στο Δελχί και τη Βομβάη, στην Ινδία το 2017, ένα χρόνο πριν παντρευτεί με τον πρίγκιπα Χάρι.

Στο βίντει βλέπουμε τη Μέγκαν Μαρκλ να επισκέπτεται ένα σχολείο που μόλις απέκτησε τουαλέτες και η νυν δούκισσα του Σάσεξ να επισημαίνει και να προωθεί τη σημασία της υγιεινής για τα κορίτσια: «Η εγγραφή στο σχολείο αυξήθηκε τρεις φορές από την στιγμή που χτίστηκαν οι τουαλέτες, ώστε τα κορίτσια να έχουν καλές συνθήκες υγιεινής και τουαλέτες όσο είναι στο σχολείο».

Ζωγραφίζει μαζί με τους μαθητές, φυτεύει λουλούδια και στη συνέχεια συναντιέται με γυναίκες που φορούν παραδοσιακά ενδύματα. Η ίδια είχε μιλήσει για το ταξίδι, που είχε σκοπό να υπογραμμίσει τον στιγματισμό των γυναικών όσον αφορά την υγιεινή της εμμήνου ρύσης. Η Μέγκαν υπογράμμισε ότι η εκπαίδευση και η ενδυνάμωση κοριτσιών και γυναικών είναι οι προτεραιότητες της για τα βασιλικά της καθήκοντα.

Δείτε την ανάρτηση με το βίντεο του φιλανθρωπικού οργανισμού:Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.