Αυτός ο διάσημος προπονητής κινδυνεύει για φυλάκιση

pUrInLB9TLlYrnXqPdOx

Κίνδυνο να βρεθεί πίσω από τα κάγκελα της φυλακής αντιμετωπίζει ο Πεπ Γκουαρντιόλα που μετείχε στις εκδηλώσεις για την ανεξαρτησία της Καταλωνίας.

Ο τεχνικός ηγέτης της Μάντσεστερ Σίτι αποτέλεσε ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της εκστρατείας για την ανεξαρτητοποίηση της Καταλωνίας από την Ισπανία, το προηγούμενο καλοκαίρι. Άλλωστε, ο 46χρονος κόουτς είναι έντονα πολιτικοποιημένο πρόσωπο και δεν χάνει ευκαιρία να φανερώσει τα πιστεύω του.

Όμως, φαίνεται πως η… δράση του μπορεί να του στοιχίσει ακόμα και την ελευθερία του, καθώς όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Nacional» η Αστυνομία έχει συντάξει έκθεση με την δράση του Πεπ Γκουαρντιόλα για συμμετοχή του σε αυτονομιστικές εκδηλώσεις και η υπόθεση έχει φτάσει μέχρι τον αρμόδιο δικαστή. Μάλιστα, όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, ο Καταλανός τεχνικός, σε περίπτωση που κριθεί ένοχος, αντιμετωπίζει τον κίνδυνο της φυλάκισης.

 Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.