Αυτό είναι ίσως το πιο προκλητικό σποτ όλων των εποχών – ΒΙΝΤΕΟ

Αποτελεί μέρος καμπάνιας για το AIDS με αφορμή την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου

D10A502178C0E25D7D55875BCB194B1B

Και τι δεν γίνεται στο βίντεο που προβάλλει σήμερα στην πρώτη του σελίδα ο Independent και αποτελεί μέρος της καμπάνιας «International HIV/AIDS Alliance» ενόψει της ημέρας του Αγ. Βαλεντίνου.

Στόχος της διαφήμισης, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα είναι να βάλει το θέμα του ασφαλούς σεξ και της ενημέρωσης γύρω από το AIDS ξανά ψηλά στην ατζέντα. Και ποιος ο καλύτερος τρόπος για αυτό από ένα σούπερ σέξι και προκλητικό βίντεο;

Το να περιγράψουμε τι γίνεται στο 1 λεπτό και τα 4 δευτερόλεπτα που διαρκεί το υλικό μάλλον δεν ενδείκνυται, ενώ προειδοποιούμε ότι οι σκηνές είναι πολύ προκλητικές και δεν πρέπει να τις δουν μικρά παιδιά.

O στόχος ωστόσο της διαφήμισης δεν είναι να σοκάρει όπως εξηγεί ο υπεύθυνος της προκλητικής καμπάνιας, Awo Ablo: «Στόχος μας είναι να αφυπνίσουμε. To κίνητρό μας για να κάνουμε το συγκεκριμένο σποτ προήλθε από κάτι που ξέρουμε χρόνια τώρα. Η δημοσκόπήσή μας λέει ότι οι άνθρωποι, παγκόσμια, δεν ενδιαφέρονται για το AIDS. Ελπίζουμε η διαφήμιση να διδάξει με ένα τρόπο χαρούμενο και να εκφράσει ό,τι νιώθουμε για το ασφαλές σεξ: ότι είναι κάτι το οποίο πρέπει να χαιρόμαστε και κάτι που σώζει ζωές».

Όπως και ‘χει το συγκεκριμένο βίντεο θεωρείται ως το πιο προκλητικό σποτ που έχει παίξει ποτέ στη βρετανική τηλεόραση!
http://bcove.me/0ru4pyb5Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.