Αυτή η κίνηση είναι ίσως το μεγαλύτερο φάουλ του πρίγκιπα Harry!

Τι έχει να πει γι’ αυτο η Meghan Markle;

Όπως είναι ήδη γνωστό τον Μάιο ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και θα ενώσουν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου. Και μπορεί να ακούγεται κάπως μακρινό, όμως η μέρα αυτή έρχεται. Φυσικά όλη η αφρόκρεμα του Λονδίνου θα είναι καλεσμένη στον γάμο της χρονιάς και εμείς ανυπομονούμε για την μεγάλη στιγμή.

Και μιας και αναφερθήκαμε στους καλεσμένους, έχει γίνει γνωστή μία είδηση η οποία ομολογουμένως μας ξάφνιασε και την θεωρήσαμε και φάουλ εκ μέρους του πρίγκιπα Harry. Σύμφωνα λοιπόν, με πληροφορίες ο μέλλοντας γαμπρός έχει προσκαλέσει στον γάμο του τις πρώην συντρόφους του Chelsy Davy και Cressida Bonas.

Και μπορεί οποιαδήποτε άλλη νύφη να μην αντιδρούσε και πολύ θετικά με όλο αυτο,  η Meghan Markle όμως έχει αρκετή αυτοπεποίθηση για να ενοχληθεί από κάτι μικρότητες σαν κι αυτή. Ο Harry έχει κρατήσει φιλικές σχέσεις και με τα δύο κορίτσια, οπότε θεώρησε καλή ιδέα να τις προσκαλέσει.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.