Αυτή είναι η πιο όμορφη οικογένεια του Hollywood!

download

Ότι η συγκεκριμένη είναι ωραία και σέξι αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.

Βέβαια, για να λέμε και αλήθειες, τις πλαστικές της επεμβάσεις τις έχει κάνει, και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό, αλλά ok, αυτό που βλέπουμε μας αρέσει.

Ο λόγος για την Megan Fox, η οποία ως γνωστόν έχει τρία παιδιά με το σύζυγό της Brian Austen Green, τα οποία είναι όλα πανέμορφα! Και αφού έχουμε χωνέψει την ομορφιά των παιδιών της, έρχεται τώρα η φωτογραφία με τον μικρότερο γιο της, Journey, και την μητέρα της Gloria.

Ναι, πρόκειται για μία εξίσου ωραία κυρία, η οποία μοιάζει τρομερά με την κόρη της, έχοντας και εκείνη ανοιχτόχρωμα μάτια και κατάμαυρα μαλλιά.

Και το βλέμμα σταματάει στον μικρούλη, που μοιάζει πιστή αντιγραφή της μαμάς και της γιαγιάς. Με τέτοια γονίδια, μάλλον ήταν καταδικασμένος να γίνει κι αυτός κούκλος. Η ομορφιά πλεονάζει στην οικογένεια, κάτι που δεν μπορούμε να πούμε και για το ταλέντο. Ουπς.

4806495400000578-0-image-a-103_1515702370757Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.