Αυτή η φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα έφερε νωρίτερα το καλοκαίρι!

Ναι, το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη μας περίοδος και σε δύο μήνες πια θα είναι εδώ και είμαστε σίγουρες πως ανυπομονείς όσο κι εμείς.

Όταν μάλιστα βλέπεις τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο account της στο Instagram η Χριστίνα Μπόμπα, πιστεύουμε πως φαντάζεσαι έστω και λίγο, πως είσαι εκεί μαζί της.

Ή πως έστω είσαι σε κάποιο νησί με την παρέα σου και απολαμβάνεται ήλιο και θάλασσα. Η Χριστίνα Μπόμπα για μία ακόμη φορά μας έκανε να νοσταλγήσουμε το καλοκαίρι με την φωτογραφία που ανέβασε στο προσωπικό της account στο Instagram. Με φόντο μια γαλαζοπράσινη παραλία και με ένα ήλιο λαμπερό, η όμορφη μελαχρινή πόζαρε με μία Pina Colada στο χέρι και μας θύμισε πως το καλοκαίρι είναι στην επόμενη γωνία.

Είναι περιττό βέβαια για μία ακόμη φορά να σχολιάσουμε την εμφάνιση του κοριτσιού αυτού. Είναι απλά πανέμορφη, που ό,τι και να πούμε εμείς καταντάει γραφικό. Γι’ αυτήν τη ζεστή, αλλά λίγο μουντή Κυριακή, κράτα από την Χριστίνα το υπέροχο χαμόγελο της, ε και το κοκτέιλ.

 Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.