7 μήνες μετά την γέννα, το supermodel ποζάρει με μαγιό και έχει αυτό ακριβώς το σώμα

Πριν από επτά μήνες το διάσημο μοντέλο έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της και από τότε διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή της.

Από τότε που άφησε το modeling για να αφοσιωθεί στον σύζυγο και τα παιδιά της, διατηρεί ένα πολύ χαμηλό προφίλ στα social media, ενώ πια πολύ σπάνια την βλέπουμε και σε επίσημες εκδηλώσεις.

Η τελευταία της επίσημη εμφάνιση ήταν πριν από μερικές εβδομάδες στο Παρίσικαι δεν σου κρύβουμε πως μας άφησε και πάλι άφωνες, ωστόσο η φωτογραφία που ανέβασε πριν από μερικές ώρες στο Instagram account της, ήταν αυτή που για μία ακόμη φορά μας έκανε να αναζητήσουμε την αιτία ή το μυστικό αν θες, που έχουν όλες οι celebrities του Hollywood (και μη) και έχουν αυτό το κορμί ελάχιστους μήνες μετά την γέννα.

Η Bar Refaeli ας πούμε (περί ης και ο λόγος) έχει επτά μήνες που γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και μόλις εμφανίστηκε μπροστά στις οθόνες μας με μαγιό. Επειδή όμως μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, δεν θα σου πούμε τίποτα περισσότερο και θα σε αφήσουμε να δεις μόνη σου την απίστευτη κορμάρα της έπειτα από δύο γέννες.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.