6 γνωστές ταινίες που ουσιαστικά δεν είναι τίποτα περισσότερο από… πορνό!

Ο κινηματογράφος ως γνωστόν μας μεταφέρει σε νέους και περίεργους κόσμους που συχνά ξεπερνούν τα όρια του πραγματικού και κατά συνέπεια βασίζονται σε φανταστικά γεγονότα.

Ωστόσο, μερικές φορές οι σκηνές που εκτυλίσσονται στις ταινίες είναι τόσο ωμές κι αληθοφανείς που μας τινάζουν τα μυαλά στον αέρα.

Shame (2011)

Πρόκειται για την ιστορία ενός νυμφομανή άνδρα (εθισμένου δηλαδή στο σεξ), ο οποίος προσπαθεί να κρύψει την προσωπική του ζωή από την αδερφή του, η οποία ωστόσο αποφασίζει να μείνει στο σπίτι του μαζί του. Μας αρέσει που μας αρέσει ο Μάικλ Φασμπέντερ, ήρθε κι αυτή η ταινία και μας αποτέλειωσε. Υπάρχει πολύ γυμνό, πολύ σεξ και πολλή διαστροφή.

 

Basic Instict (Βασικό Ένστικτο – 1992)

Τι να πει κανείς γι’ αυτήν την ταινία…; Η Σάρον Στόουν αναλαμβάνει τον ρόλο της γυναίκας femme fatale που δε θα διστάσει να κάνει το οτιδήποτε για να πετύχει αυτό που θέλει. Κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον ίδιο της τον άνδρα, ενώ ο ντετέκτιβ, που τον υποδύεται ο Μάικλ Ντάγκλας, ερευνά την υπόθεσή της. Η σχέση τους κάθε άλλο παρά τυπική δεν είναι. Καταλήγει σε μία περίπλοκη σχέση πάθους και σεξ.

 

 Showgirls (1995)

Πρόκειται για την ιστορία μίας κοπέλας, η οποία αφού δεν έχει στον ήλιο μοίρα, αποφασίζει να γίνει στρίπερ. Ό,τι θες θα δεις σ’ αυτήν την ταινία. Από αισθησιακές και σεξουαλικές σκηνές χορού με γυμνό, έως σεξουαλική βία και σκηνές όπως και η παρακάτω…

 

 

Nymphomaniac (2013)

Δεν ξέρω τι να σου πω για τη συγκεκριμένη. Είναι τσόντα, ξεκάθαρα. Η πλοκή, όταν αυτή υπάρχει τέλος πάντων, δείχνει τις δυσάρεστες και δραματικές εμπειρίες μίας νυμφομανούς γυναίκας με άκρως γλαφυρό και παραστατικό τρόπο. Σεξ, σεξ, και πάλι σεξ και λίγος μαζοχισμός και δεσίματα και ξύλο. Όλα τα καλά τα έχει.

 

Antichrist (Αντίχριστος – 2009)

Το σκληρό και βίαιο σεξ είναι το βασικό στοιχείο αυτής της δανέζικης ταινίας. Το μενού έχει επίσης αμέτρητα νεκρά πτώματα μέσα στο δάσος, νεκρές αλεπούδες και τσιμπούρια. Άντε βγάλε άκρη μετά. Τέχνη σου λέει.

 

Fifty Shades of Grey (Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι – 2015)

Η πλοκή είναι γνωστή σε όλους πιστεύω. Η άβγαλτη και κατά τα άλλα γλυκούλα Άννα πάει να πιάσει δουλειά στην εταιρεία του Κρίστιαν Γκρέι. Σύντομα ανακαλύπτει τη μαζοχιστική φύση του τύπου, η οποία περιλαμβάνει BDSM καταστάσεις, δηλαδή άγριο και βίαιο σεξ με δεσίματα, χτυπήματα και σχέσεις κυριαρχικού – υποτακτικού.

 

 

 

 Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.