Προκαλεί ακόμη μία φορά η Meghan Markle επειδή φοράει…jeans

της Ελευθερίας Καραμπίνη

Club sources say the Duchess (centre) she was a 'nightmare' to accommodate, with her casual attire and 'self-regarding paranoia'

Η Δούκισσα του Sussex, Meghan Markle κατηγορήθηκε ότι έπεσε θύμα της εθιμοτυπίας του Wimbledon εξαιτίας της αιφνιδιαστικής της επίσκεψης για να επευφημήσει τη φίλη της Serena Williams την περασμένη εβδομάδα. Ο λόγος? Επειδή φορούσε τζιν και ήταν η μοναδική εκεί που καθόταν.

Η πρώην ηθοποιός θέλησε να παρακολουθήσει ινκόγκνιτο της φίλη της Serena Williams αλλά δεν τα κατάφερε.Το Παλάτι ισχυρίστηκε ότι η Δούκισσα του Sussex, θα παρακολουθούσε το All England Club λέγοντάς στους οπαδούς να μην πάρουν φωτογραφίες της.

Κάθισε σε μια αποκλειστική περιοχή του πλήθους για να παρακολουθήσει τη φίλη της Serena, η οποία νίκησε τη Kaja Juvan στο δεύτερο γύρο. Σύμφωνα με τη Daily Mail
πηγές από το club λένε ότι ήταν ένας “εφιάλτης” να βρισκεται εκεί η Meghan εξαιτίας της ενδυμασίας της καθώς επέλεξε να φοραέι jeans.

Επίσημη κυρία της εκδήλωσης είπε στους Times: “ήταν ένας εφιάλτης, ήταν ένας εφιάλτης.’ Μία άλλη κυρία δήλωσε στην εφημερίδα ότι δεν έπρεπε να φοράει jeans στο θεωρείο που καθόταν. Συγκεκριμένα δήλωσε : “Δεν επιτρέπεται να φοράει jeans.’

Άλλος επίσημος του Wimbledon σε δήλωση του στην εφημερίδα είπε : ‘Ήθελε να έρθει ινκόγκνιτο, αλλά υπήρχαν προβλήματα. Δεν μπορούσαν να την καλέσει στο βασιλικό θεωρείο επειδή φορούσε ένα τζιν, αλλά αυτό δεν είχε σημασία γιατί το μόνο που ήθελε ήταν να έρθουν και να παρακολουθήσουν την Serena’Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.