4 τρόποι για να φτιάξεις μόνη σου ενυδατικό λάδι σώματος

42-43102535Το σώμα χρειάζεται ενυδάτωση για να παραμείνει απαλό και νεανικό! Το λάδι είναι ειδικό για αυτή τη δουλειά- ειδικά αν το έχεις φτιάξει μόνος σου, κάνει θαύματα!

4 σπιτικές θεραπείες εύκολες και οικονομικές για να μην ξοδέψετε μια μικρή περιουσία για να αποκτήσετε το μαγικό αυτό προϊόν.

  1. Ενυδατικό λάδι σώματος με Βιταμίνη Ε 

Η βιταμίνη Ε είναι γνωστή για τις πολλές και μοναδικές ενυδατικές τις ιδιότητες. Προμηθευτείτε λοιπόν από το φαρμακείο αμπούλες με βιταμίνη Ε και αναμίξετε με ελαιόλαδο και νερό σε ίσα μέρη. Η ποσότητα θα πρέπει να γεμίσει ένα μπουκαλάκι. Ανακινήστε καλά και έτοιμο το λαδάκι σας.

  1. Ενυδατικό λάδι σώματος με έλαιο argan 

Αναμίξετε ίση ποσότητα νερού με λάδι αμυγδάλου και έλαιο argan. Προσθέστε τα στο μπουκαλάκι σας και ανακινήστε καλά.

  1. Ενυδατικό λάδι σώματος από εσπεριδοειδή

Για να φτιάξετε αυτό το ενυδατικό λάδι θα χρειαστείτε να γεμίσετε ένα γυάλινο μπουκαλάκι με λάδι και να βάλετε μέσα φλούδες από πορτοκάλια, λεμόνια και γκρέιπφρουτ. Το αφήνετε στον ήλιο ή σε ζεστό περιβάλλον για 3 ημέρες και έπειτα το χρησιμοποιείτε κανονικά.

  1. Ενυδατικό λάδι σώματος με κανέλα

Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως με τα εσπεριδοειδή θα κάνετε και το λάδι κανέλας. Απλά θα βάλετε στο γυάλινο μπουκάλι ξυλάκια κανέλας. Θα τα αφήσετε στον ήλιο και έπειτα από 3 ημέρες το λαδάκι σας είναι έτοιμο για χρήση.

Πηγή: controltv.netΔεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.