Η πληρωμένη απάντηση της Taylor Swift στον Kanye West – BINTEO

SWIFTTTT

Η Taylor Swift, η μεγάλη νικήτρια στη χτεσινή απονομή των μουσικών βραβείων Grammy – απέσπασε τρία βραβεία, το «Άλμπουμ της Χρονιάς» το «Καλύτερο Ποπ Άλμπουμ» και το βραβείο για το «Καλύτερο Μουσικό Βίντεο»- απάντησε στον Κanye West, που τη βρίζει μέσα από το νέο του τραγούδι «Fame».

Ο Αμερικανός ράπερ, τραγουδά στο νέο κομμάτι του: «Νομίζω πως εγώ και η Taylor μπορεί να κάνουμε μέχρι και σεξ/ Εγώ έκανα αυτή τη σκύλα διάσημη».

Η 26χρονης τραγουδίστρια, όταν ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο για το «Άλμπουμ της Χρονιάς», έδωσε μία έμμεση απάντηση στον West.

«Ως η πρώτη γυναίκα που κερδίζει το βραβείο Grammy για το “Άλμπουμ της Χρονιάς” για δεύτερη φορά, θέλω να πω σε όλες τις νεαρές γυναίκες εκεί έξω πως θα υπάρξουν διάφοροι άνθρωποι στον δρόμο σας που θα προσπαθήσουν να ανακόψουν την επιτυχία σας ή να πάρουν τα εύσημα για τα επιτεύγματα σας ή τη φήμη σας. Αλλά αν επικεντρωθείτε στη δουλειά και δεν τους αφήσετε να σας αποσυντονίσουν, κάποια μέρα θα κοιτάξετε γύρω σας και θα ξέρετε ότι η δική σας δουλειά και οι άνθρωποι που σας αγαπούν σας έφτασαν εκεί που φτάσατε. Και αυτό θα είναι το σπουδαιότερο συναίσθημα στον κόσμο. Σας ευχαριστώ για αυτή τη στιγμή», είπε η Swift.

Αν και έχουν περάσει εφτά χρόνια, η Swift όπως φαίνεται δεν έχει ξεχάσει ότι ο West, είχε καταστρέψει την βράβευση της, το 2009. Τη στιγμή που η Swift κρατούσε το βραβείο της «Καλύτερης Γυναίκας Καλλιτέχνιδας», ο West, ανέβηκε επάνω στη σκηνή,  πήρε το μικρόφωνο και είπε ότι η Beyonce ήταν εκείνη που άξιζε το βραβείο.

 Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.