14 ηθοποιοί που έπαιξαν στο Game Of Thrones αλλά τους ειδαμε και στο Harry Potter

1331

Αποτέλεσμα εικόνας για game of thrones vs harry potter

Μπορεί το Game Of Thrones να έχει ολοκληρωθεί αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που ακόμη το παρακολουθούν ξανά και ξανά προσέχοντας κάθε λεπτομέρεια. Όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε τους πρωταγωνιστές της σειράς που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρο το κόσμο. Υπάρχουν όμως και κάποιοι ηθοποιοί της σειράς που κάπου τους έχουμε ξαναδεί… κάτι μας θυμίζουν. Δεκατέσσερις ηθοποιοί που έπαιξαν στο GOT είχαν προηγουμένως εμφανιστεί στο Harry Potter. Μην εκπλαγείτε με τους ηθοποιούς που θα δείτε.

  1. Jim Broadbent: Το συγκεκριμένο ηθοποιο τον ειδαμε στο Harry Potter & the Half Blood Prince να έχει το ρόλο του καθηγητή Slughorn ο οποίος δίδασκε « Φίλτρα» στο Hogwearts. Στη σειρα Game Of Thrones ειχε το ρόλο του meister στη Citabel όπου διδάσκει το Sam, καλύτερο φίλο του Jon Snow πως θα γίνει meister.

Did You Catch The Harry Potter Reference In Game Of Thrones?

2. Michelle Fairley . Τη γνωρίσαμε ως Catelyn Stark και Αρχόντισσα του Winterfell. Η ηθοποιός όμως εμφανίστηκε και ως μητέρα της Hermione Granger στο πρώτο μέρος του Harry Potter And The Deathly Hallows Part 1.

Αποτέλεσμα εικόνας για Michelle Fairley γοτ ηαρρυ ποττερ

3. Την  ηθοποιό Natalia Tena πολλοί φανατικοί του Harry Potter θα τη θυμαστε από το ρόλο της Nymphadora Tonks. Στη σειρα Game Of Thrones την ειδαμε να έχει το ρόλο μιας Wildlink που έμενε πέρα από το «Τοίχο» στο πραγματικό Βορρά.

Σχετική εικόνα

4. David Bradley. Τον γνωρίσαμε από το πρώτη ταινία του Harry Potter and the Philoshofer’s Stone στο ρόλο του επιστάτη με το όνομα Argus Filch που ειχε μεγαλη αδυναμια στη γάτα του. Στο Game Of Thrones έχει έναν επισης σκληρό ρόλο, αυτόν του Walder Frey, το κακό επικεφαλή του House Frey που πρόδωσε την οικογένεια Stark, αλλά σκοτώθηκε από την Arya Stark στον έκτο κύκλο. 

Αποτέλεσμα εικόνας για david bradley harry potter game of thrones

5. Ο Freddie Stroma είχε το ρόλο του  Cormac McLaggen στη ταινία Harry Potter και ήταν εκείνος που ενοχλούσε την Hermione κατά τη διάρκεια του Χριστουγεννιάτικου party του καθηγητή Slughorn. Στη σειρά Game Of Thrones τον είδαμε στο ρόλο του Dickon Tarly, ο νεότερος αδερφός του Sam.

Σχετική εικόνα

 6. Julian Glover: Ο Μέγας Maester Pycelle που στο Game Of Thrones ήταν το δεξί χέρι της Cercei ήταν η φωνή π;iσω από τη γιγαντιαία αράχνη Aragog στη δεύτερη ταινία Harry Potter and the Chamber Of Secrets.

Αποτέλεσμα εικόνας για julian glover harry potter

7. Όσοι έχουν δει Harry Potter σίγουρα θυμούνται τη Madame Olympe Maxime (Frances de la Tour) τη πανύψηλη καθηγήτρια στη ταινία Harry Potter And The Goblet Of Fire. Το σώμα της Madame Maxime ανήκει στον ηθοποιό Ian Whyte ο οποίος στο Game Of thronew ειχε αρκετούς ρόλους όπως το γίγαντα, έναν από του Night Walkers αλλά και το ρόλο του «The Mountain» . (Υπενθυμίζεται ότι για το ρόλο του Gregor Clegane ή αλλιώς του «The Mountain» έπαιξαν τρεις διαφορετικοί ηθοποιοί ανάμεσα τους και ο Ian Whyte)

Αποτέλεσμα εικόνας για Ian Whyte got harry potter

8. Ο ηθοποιός Ciarán Hinds είχε το ρόλο του αδερφού του Albus Dumbledore , Aberforth Dumbledore, στη τελευταία ταινία Harry Potter And The Deathly Hallows Part 2. Τον ίδιο ηθοποιό τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από της σειρα Game Of Thrones στο ρόλο του Mance Rayder, the King Beyond the Wall.

Αποτέλεσμα εικόνας για ciarán hinds game of thrones ηαρρυ ποττερ

9. Ο ηθοποιόςNicholas Blane έκανε μια εμφάνιση στη ταινία « Harry Potter and the Order of the Phoenix» σαν Bob, ένα μάγο που εργαζόταν με τον Arthur Weasley στο Υπουργείο Μαγείας. Τον ίδιο ηθοποιό τον ειδαμε στη σειρά Game Of Thrones ως« Βασιλιά των Μπαχαρικών» και έναν από τους « Δεκατρείς» που διοικούσαν τη Qarth.

12 “Game of Thrones” Actors That Starred in “Harry Potter” and We ...

 

10. Στο πρώτο επεισόδιο του Game Of Thrones είδαμε τον ηθοποιό Bronson Webb  να είναι μέλος του Night’s Watch, να γλιτώνει από τους Night Walkers και να τον αποκεφαλίζει ο Eddard Stark ως λιποτάκτη. Ο ίδιος ηθοποιός ειχε εμφανιστεί στη τρίτη ταινία  «Harry Potter and the Prisoner of Azkaban» και είχε το ρόλο ενός αγοριού από το Slytherin.

Αποτέλεσμα εικόνας για Bronson Webb got harry potter

11. Ralph Ineson είχε το ρόλο του  Amycus Carrow, ένα Θανατοφάγο στις ταινίες του  “Harry Potter” films. Ο ίδιος ηθοποιός είναι εκείνος που στο Game Of Thrones είχε το ρόλο του Dagmer Cleftjaw, ενός raider του Οίκου Greyjoy.

Αποτέλεσμα εικόνας για ralph ineson harry potter got

12. Η ηθοποιός Sally Mortemore είχε το ρόλο της βιβλιοθηκαρίου Madame Irma Pince, στο Hogwarts, στη δεύτερη ταινία  “Harry Potter and the Chamber of Secrets.”. Την ίδια ηθοποιό την είδαμε στον έκτο κύκλο του Game Of Thrones ως μια γυναίκα από το Bravos.

Αποτέλεσμα εικόνας για Sally Mortemore got harry potter

13. Ο ηθοποιός Daniel Tuite είχε το ρόλο του “skinny ministry wizard” στη ταινία « Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1».  Στον έκτο κύκλο της σειράς «Game Of Thrones» είχε το ρόλο του Lothar Frey.

Σχετική εικόνα

14. Τέλος, ο ηθοποιός Edward Tudor-Pole είχε το ρόλο του Mr. Borgin, έναν ιδιοκτήτη του Borgin and Burke’s, σε κομμένη σκηνή από τη ταινία ο « O Harry Potter and the Chamber of Secrets». Στην σειρά «Game Of Thrones εμφανίστηκε ως διαδηλωτής σε επεισόδιο του δεύτερου κύκλου.