Μιχαλολιάκος κατά Σαμαρά και ΚΚΕ με… Καρυωτάκη και Κρυφό Σχολειό

AE3AFD4FC9EB453198DD1FFE865A4E96

 

Επίθεση στον πρωθυπουργό και το ΚΚΕ εξαπολύει μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, ενώ μετά τους στίχους από ένα δημοτικό τραγούδι («ένα μικρό κλεφτόπουλο»), επεκτείνει τις λογοτεχνικές αναφορές του και σε ποιήματα του Κώστα Καρυωτάκη και του Ιωάννη Πολέμη για το «Κρυφό Σχολειό».

«Τα όσα 
συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες ενάντια στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, την Χρυσή Αυγή, με κορυφαίο γεγονός την προφυλάκιση τριών βουλευτών και την δίωξη (μέχρι στιγμής…) τριών άλλων, δείχνουν ξεκάθαρα ότι η «δημοκρατία» τους, όπως αυτοί την εννοούν είναι ένα πολίτευμα… ελευθερίας μόνον για «δημοκράτες», στους οποίους «δημοκράτες» συμπεριλαμβάνουν χωρίς περίσκεψη, χωρίς αιδώ και κατ’ εξοχήν αρνητές της, οι οποίοι δημόσια διακηρύσσουν ότι επιδιώκουν την δικτατορία του προλεταριάτου» αναφέρει σε άρθρο του στην εφημερίδα της ΧΑ Εμπρός, αφήνοντας αιχμές κατά του ΚΚΕ.

«Ζούμε στην Ελλάδα του 2013 τους μικρούς Στάλιν και Βισίνσκι με κορυφαίο του χορού της απέραντης υποκρισίας τον πρωθυπουργό Σαμαρά, που μαζί με ένα SALOM, έχοντας πίσω του τα σύμβολα του σιωνισμού δήλωσε από το Ισραήλ ότι θα μας… εξαφανίσει!» προσθέτει.

Παράλληλα,
 επικαλείται στίχους του ποιήματος του Καρυωτάκη «Ένα ξερό δαφνόφυλλο». «Ένα ξερό δαφνόφυλλο, την ώρα αυτή θα πέσει, το πρόσχημα του βίου σου και θα απογυμνωθείς. Σαν δέντρο δίχως φύλλωμα, που τον χειμώνα απέμεινε στου δρόμου εκεί την μέση θα παρομοιωθείς» αναφέροντας ότι ο πρωθυπουργός και όσοι θεωρούν ότι θα εξαφανίσουν τη ΧΑ κάνουν λάθος.

«Όσο υπάρχει ακόμη έστω και ένας Χρυσαυγίτης τίποτε δεν έχει τελειώσει και υπάρχουν ακόμη εκατοντάδες χιλιάδες ΠΑΝΤΟΥ, σε κάθε γωνιά της Πατρίδας, όπου υπάρχουν Έλληνες» ισχυρίζεται.

«Μη σκιάζεστε στα σκότη, της Λευτεριάς το φεγγοβόλο αστέρι της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει» ενθυμούμενος το ποίημα του Πολέμη για το κρυφό σχολειό.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.